söndag 21 september 2008

Camilla gästbloggar: En välbehövlig och säker seger

I Mors Dekas frånvaro åtog sig Felicias mamma Camilla, ansvaret att fotografera och dolkumentera matchen, som numera är ett måste. Tjejerna är så duktiga och det vill vi ju visa för hela världen.


Det var en solig söndagseftermiddag, denna 14 september. Team Edenryd med föräldrasupportrarna gästade Hjärsås/Värestorp och vill ta revansch för den snöpliga förlusten mot Lönsboda en vecka tidigare. Då hade alla emot sig att det var kväll och motivationen var svår att hitta. Idag var det annorlunda.



De gröna spelade jättefin fotboll och slet till sista svettdroppen. Den här matchen skulle man gå segrande ur.


Passningsspelet fungerade och målchanserna duggade tätt, dock utan resultat. Både Victoria och Fanny kunde nätat på bra skott, men det ville sig inte.
Det var Emmi P som fick se till att bollen platsade i motståndarnas mål, genom en riktigt snygg pärla rätt upp i nättaket. Snyggt Emmi!


I en tuff situation mellan Kamilla och en vit spelare, blev Hjärsås/Värestorp tilldömda en straff. I åskådarnas ögon var detta inte korrekt, men det är ju domaren som bestämmer...
Vikarierande målvakt, Klara, gjorde ett strålande jobb och norpade straffen utan större problem. GO KLARA!!! Vilken tjej!





TACK tjejer, för ännu en härlig vinst! Ni är så duktiga!
Första bortasegern för höstsäsongen fixad.
GRATTIS!!!

Hjärsås/Värestorp - Edenryd 0-1
Målgörare... Emmi P
Härligt tjejen!
Tills vi ses igen... KRAMEN!












Inga kommentarer: