tisdag 27 oktober 2009

Det är helt makalöst vad roligt vi haft på våra strapatser till MAIFs bortamatcher. Jag förstår helt enkelt inte att inte fler vill följa med. Det är hur kul som helst.

Herr Ordförande, Niklas Joelsson, & hans lilla stab, gör ett fantastiskt arbete med att organisera allehanda tillställningar kring Mjällby AIF. Sillastrybarna är ett härligt gäng, som stöttar sitt lag i vått och torrt, i med- och motgång.


Jag hoppas fler vill ansluta till supoorterklubben nästa år och att fler tar sig tid att följe med, då vi intar "nya" arenor som Swedbank arena, Fredrikskans, nya gamla Ullevi, Råsunda m.fl. Det kommer bli en otrolig känsla.


Resan i lördags, till Åtvidaberg, var inte ett dugg annorlunda. Jo, kanske lite. Denna resa kantades av idel glada hejaramsor och ingen verkade fundera på om MAIF skulle vinna eller förlora. Det var bara fest som hägrade. Allt var klart och solen sken över oss - åtminstone i våra hjärtan.



Min härlige kollega och mentor, Thomas Püschl, var med på turen och har snällt delat med sig av sina bilder. Det blev en skön blandning av party, party, party. Tack Thomas!











Det är VI som ska till Allsvenskan! Hand-i-hand återtågar nu Mjällby AIF & Åtvidabergs FF till Allsvenskan. De har väntat 25 resp. 27 år på detta ögonblick. Underbart!






Tills vi ses igen... KRAMEN!

Inga kommentarer: