måndag 5 oktober 2009

Det regnar ettor över Vallen

MAIF har säkrat både serieseger och biljett till Allsvenskan. Nu jagar de Kalmars poängrekord från 2001. Söndagens match var säkert i mångas ögon, en enkel 3-poängare, men så blev inte fallet.
Kulingvinden la sig i leken och lät inte spelarna göra som de ville. Skratt och sus från publiken vittnade om bollar som vände i luften eller ändrade kurs på väg mot mål.
Olle Nordins grönvita Jönköpings Södra kämpade och stretade emot och hade ett par vassa chanser. Man lurade, vid ett tillfälle, ut Mattias Asper så långt att det blev fritt blås mot mål. Vilken tur att vi då har Patrik "Bagarn" Rosengren, som galopperade likt en gasell och stoppade bollen precis innan mållinjen.
MAIF fick inte heller till det. De fina chanser man faktiskt producerade, blev mindre lyckade när vinden forslade bort bollen. Jag är säker på att en eller flera hade gått in om inte denna 23:e spelare varit med.
o-o blev resultatet och ytterligare en oavgjord match lades till bagaget. Man kan dock glädjas åt, att med endast tre matcher kvar att spela av säsongen, har MAIF endast en förlust i tabellen.
Eftersom ni fått vänta så länge på att höra av mig på denna sida, bjuder jag på extra många bilder denna gången. Håll till godo.















































































Tills vi ses igen... KRAMEN!

Inga kommentarer: