lördag 4 oktober 2008

Ännu en skalp...





Ifk Osby har två lag att bolla med och Edenryd slog båda med en veckas mellanrum i slutet av augusti. Nu var det dags för returen mellan Ifk Osby I och de gröna.





Precis som förra bortamötet mellan dessa lag, förra hösten, hade Osby ingen domare. Då liksom nu kom de med en simpel ursäkt som "det måste blivit en missuppfattning". Då liksom nu fick vår tränar-Mattias iklä sig rollen som "mannen med pipan".
Det är inte bra! Han behövs vid Håkans sida och det är inte roligt att som tränare för ena laget, behöva springa på planen bland sina spelare och försöka vara neutral. Han ville nog väldigt gärna dirigera, berömma och ropa. Nu fick han bita ihop och se till att inte trampa i klaveret.


Våra grönvita tjejer intog planen med pondus. De spelade klokt och snyggt.



Osby-tjejerna kom igenom vårt försvar några gånger, men vikarierande Klara i målet, rådde de inte på. Hon var som en vägg där, precis som när hon spelar back.



Det blev en snabb match. Osby ville ha revansch för de två förlusterna i Edenryd, men det ville våra flickor inte ge dem. Ju längre matchen led, önskade vi verkligen vårt lag ett mål. Det var de så förtjänta av.




Chanserna kom, men bollen ville inte in. Vi började tro att det skulle sluta 0-0. Till slut kom hörnan som blev förlösande. Fanny tvingande in bollen på ren och skär vilja. De bara skulle vinna.


Glada gester efter ledningsmålet.




De sista minuterna var olidliga, men resultatet stod sig och vi åskådare kunde pusta ut.


Tack för god match!
Måste vi tacka domaren, tänker nog de gröna...



Seger igen! Vi är bäst!


Målgörare idag...
Fanny

GRATTIS tjejer till ännu en skalp! 3 av 4 Osby-matcher avklarade och alla vunna. Kanon! Nästa helg väntar Osby II och de ska ni väl också klara av!?

Tills vi ses igen... KRAMEN!

Inga kommentarer: