onsdag 11 augusti 2010

Troll på Strandvallen




Man kan ju fråga sig om det gått troll i Strandvallens gräsmatta. De två senaste hemmamatcherna för Mjällbys A-lag borde slutat med MAIF-vinst, då de gulsvarta var klart effektivast och hade flest chanser. Trist var att de inte lyckades få in bollrackarn i mål.
Gårdagens U21-match mellan MAIF och Malmö FF blev ungefär likadan. Den enda skillnaden var att MAIFs Adam Berner lyckades med konststycket att placera bollen i nätet bakom MFF:s Dusan Melicharek, tillika MAIFs fd målvakt. Tyvärr hjälpte det inte att Mjällby var det piggare laget med klart flest chanser, när man släppte in ett blåvitt mål och inte satte fler själv.








Att det var en grinig match, visade sig klart och tydligt, när huvudtränaren Anders Torstensson kom i dispyt med domaren och blev anmodad att sätta sig på bänken, för att alldeles strax därefter bli utvisad.




Det var skönt att Adam fick sätta i alla fall ett mål. Det stärker säkert hans självförtroende. Adam är en snabb spelare, som säkert kan utvecklas ännu mer. Vi saknar hans härliga målfarlighet från förr.


Stefan Ekstrand fick ta över taktpinnen och dirigerade med fast hand, vilket han gjort många gånger tidigare.


Tills vi ses igen... KRAMEN!

Inga kommentarer: