tisdag 10 maj 2011

Dags för Svenska Cupen

Det var som vanligt en glad och uppsluppen stämning på Strandvallen när A-truppen tränade. Jag noterade ganska snabbt att några spelare saknades bland de bolltrillande grabbarna. Danne & Eken småjoggade vi sidan av pga lättare skador. Wille, Johan, Bagarn och Craig var inte på plats. Att Ivan inte var närvarande var ju inget konstigt. Vi hoppas alla att han repar sig snabbt och kommer tillbaka lika starkt som han gjort i vår. Heja Daniel!

Musse hade kompisen och forne MAIF-spelare Ilir Alaj med sig. Att Musse gillar sin kompis går inte att ta miste på. Det är kärlek på högsta nivå, fast Ilir ser ut att vilja springa all världens väg.

Craig , som jag mötte på väg ut från Strandvallen, är frustrerad. Hans knä har läkt fint och han skulle kunna köra på för fullt. Tyvärr verkar det som om muskler och senor runt omkring knät inte vill förstå att det är full fart framåt. Han gillar inte läget, men är glad ändå. Solen skiner ju.

Imorgon drabbar MAIF samman med Vasalunds IF på Skytteholms IP i årets första Svenska Cupenmatch. Jag hoppas det går bra. Heja MAIF!

Tills vi ses igen... KRAMEN!

Inga kommentarer: