onsdag 23 april 2008

Folksam U21: MAIF - Landskrona BOIS 8-1










Det var hur kul som helst att sitta på Strandvallen ikväll. Solen sken och de gul-svarta bjöd på ett friskt, fartfyllt spel. Att få se ett MAIF som inte backar hem så fort de har ledningen var en härlig känsla.
Landskrona BOIS började starkt och stod för ett ganska bra motstånd, men ju längre matchen fortskred, desto mer slackade de av. MAIF var snabba och gjorde väldigt få felpassningar. Det var roligt att se.
Det var också toppen att se Adam Berner på planen igen. Han kämpade hårt under hela första halvleken innan han blev utbytt. Bland de övriga kan nämnas Jörgen Nilsson, Kim Thörnberg, Emanuel Svensson, Johan Holgersson, Adam Larsson, Victor Lindvall, David Rehn &, naturligtvis Rille m.fl. m.fl. Jag kan faktiskt inte namnen på alla, men jag kan säga att jag är inte missnöjd med någon insats ikväll.
Det är ju solklart att man inte kan jämföra dessa killar med A-laget, men man fick verkligen en helt annan känsla ikväll än under A-lagsmatcherna. Jag hoppas "de stora pojkarna" kan börja visa samma kämpaglöd framöver. Det kommer behövas. Vi gick ifrån Strandvallen med breda leenden.
Nu väntar Juniormatchen på lördag och Seniormatchen på söndag. En mycket trevlig fotbollsvecka på Listerlandet.
Tills vi ses igen... KRAMEN!









Inga kommentarer: