måndag 26 juli 2010

Det är bara att glömma och gå vidare


Vårt kära Mjällby AIF var åter i träning på förmiddagen idag. Solen sken och värmen var tillbaka. Det var svårt att hitta några dystra miner. Killarna var som vanligt. Det skojades och tjabbades som alltid annars.



Kim (Thörnberg) är snart helt återställd i sitt knä. Han kunde vara med på uppvärmningsövningarna. När bollträningen kom igång, försvann han ner i gymmet med Dea (Andreas Johansson) och Ivan. De fick sällskap av halva den friska styrkan.
Ivan ska undersökas igen idag. På torsdag bär det av till Ljungby och ljumskbrocksoperationen. Han ser fram emot att bli bra och komma tillbaka i full träning. Heja Ivan! Vår kämpe!



Den här veckan har MAIF besök av Dan Keat, en 23-årig nya zeeländare på europaturné. Dan är skolkamrat med Craig Henderson på Dartmouth College i Hanover, New Hampshire, USA. De har även spelat ihop i de nya zeeländska lagen Stokes Valley och Team Wellington. Dan är en central mittfältare som kom till oss efter 2,5 veckors träning med Glasgow Rangers. Om Dan är ett ämne för MAIF och själv intresserad, är han tillgänglig först i vinter, när han är klar med skolan.



Det är inte bara jag som är hängiven MAIF-are i vår familj. Dottern är lika intresserad. Idag hade hon äntligen möjlighet att följa med till träningen och få sin matchtröja signerad. Nu fattas bara Musses och Stoffes autografer. De var inte på plats idag.


Tills vi ses igen... KRAMEN!

Inga kommentarer: