tisdag 13 juli 2010


Till dagens träningspass sällade sig några juniorer. Mycket trevligt! Det finns flera talanger att hålla koll på för framtiden.
Solen passade på att ta en paus från sitt ihärdiga gassande. Det var mycket klibbigt, men inte alls lika hett. Istället kunde man andas in en lätt fläktande vind.

Musse håller sig gärna framme när kameran visar sig. Idag var han dock inte beredd på att jag skulle dyka upp. Det blev lite fnittrigt ett tag.


Mitt egentliga offer idag var Mattias Asper. Vi hade bokat en intervjuträff efter träningen. På lördag finns han med i matchens programblad. Köp det!





Det var härligt att se Ivan på träningen. Han tampas ju med ont i magen - ljumskbråck - men kunde alltså vara med fullt ut. Det lovar gott! Vi får hoppas att det inte blir värre.

Patrick har haft en envis infektion i kroppen, men idag fanns han med. Nu håller vi tummarna för att han snabbt blir så återställd att han orkar en hel match.




Patricks kompisar Antony & Didi (bilden) är kvar och gör bra ifrån sig. Kanske ämnen för svensk fotboll framöver. Kanske t.o.m. för MAIF...


När nu Jesper är avstängd på lördag och Juan är skadad, finns det lite att fundera på vad gäller backlinjen. Jag är säker på att Peter Swrädh & co hittar en bra lösning. Kanske är Ivan spelduglig? Kanske får Danne gå ner på högerbacksposition? Ja, vi får se. Kanske är jag helt ute och reser ;) Kanske får vi Juan tillbaka innan dess...





Idag hade man slagit på stort i MAIF-köket. Utanför klubbstugan hade man startat grillen med stora flintastekar på. Inne dukades det upp med övriga tillbehör. Man hade nog tänkt sitta utomhus, men några regnstänk satte stopp för det. Det är ju även enklare att sitta där inne.
Tills vi ses igen... KRAMEN!

2 kommentarer:

Herbert Spencer sa...

Som alltid är det fantastiskt kul att se dina inlägg. Tack för allt jobb du lägger ner.

Lena sa...

Tack så mycket!
Det är alltid lika roligt att få positiv respons. Det gör även de tyngsta dagarna lättare att hålla på. Jag älskar ju det här och vill ge vad jag kan. Tack än en gång!
KRAMEN!