onsdag 20 oktober 2010

Maifs U21-lag är delad 3:a i Sverige

Igår var det dags för Mjällbys U21-lag att spela semifinal i SM-slutspelet. De har aldrig nått så här långt förut.
MAIF var gäster hos BK Häcken i Göteborg och eftersom det regnat så vansinnigt kunde matchen inte genomföras på Rambergsvallen. Den flyttades till St Jörgen Park/Gothia Cup och konstgräsplanen där.
Tyvärr spelade det nog ingen roll för gästerna. Hemmalaget var både ett och två nummer för stort. Våra killar, för dagen iklädda sina röda bortaställ, hade inte många chanser. BK Häcken hade full kontroll från början till slut. MAIF skulle haft en straff en liten bit in i andra halvlek, men den dömdes bort. Då kanske matchen hade artat sig lite annorlunda. Nu fick Häcken istället möjlighet att dra ifrån. Det rasslade iväg och blev till slut 6-0 för hemmalaget och det var inte mycket att säga om det.
Det är bara att gratulera det gulsvarta Göteborgslaget till finalplatsen. MAIFs B-lag kan titulera sig delad 3:a i Sverige. Härligt killar! Bra jobbat!

Även om några hängde med huvudet direkt efter match, så var stämningen inte alls låg i bussen hem. Torstensson höll peptalk till killarna i omklädningsrummet och alla var nog nöjda med sin prestation ändå.
Tills vi ses igen... KRAMEN!

Inga kommentarer: