söndag 24 maj 2009

Ännu ingen seger för Bromölla


































Mors Deka gästspelade på Strandängen i Bromölla på lördagseftermiddagen. Med avslutat arbete, soligt och varmt och dessutom en hel Jacob "Jacke" Lennartsson, så passade det bra att kolla hur det går för "lillebror" IFÖ Bromölla IF i div 2 Södra Götaland. Efter fem spelade seriematcher har de fortfarande ingen seger i bagaget, men i alla fall tre oavgjorda. Nu längtar de verkligen efter sin första 3-poängare. Jag håller tummarna för dem och unnar Matte & co en skjuts uppåt i tabellen.
Första halvlek var till stor del Bromöllas. De hade stort bollinnehav och flera fina målchanser, som trist nog inte ville in. Höllviken, som låg på 4:e plats inför dagens match, kom inte riktigt till. Så här lingt såg det riktigt bra ut.
Efter vilan tappade Bromölla lite av sitt tuffa, starka spel. Höllviken vann mer boll och mark och deras chanser på mål ökade avsevärt. Mot slutet var de svartvita så trötta att fler och fler bollar rann igenom. Från att inte haft särskilt mycket att göra i första halvlek, fick Ola Olausson i mål, fullt upp i slutet av andra. Till slut blev det för mycket för honom och 0-1 var ett faktum.
Bättre lycka nästa gång. Jag kommer snart och tittar igen.
Tills vi ses igen... KRAMEN!

Inga kommentarer: