onsdag 13 maj 2009

Reflektioner från senaste matchen

Det var inte världens roligaste match att se i söndags... MAIF - ÄFF 2-2

Det var med andan i halsen våra gulsvarta lyckades gå obesegrade till nästa omgång.

Vad hände? Var de redan i Allsvenskan eller hade de helt enkelt tankarna på kommande Svenska Cupen-match? Ja, man kan undra tills man blir blå.

POSITIVT: Våra härliga killar vek inte ner sig, trots underläge 1-2 och ett mycket segare spel än Ängelholm.

NEGATIVT: ÄFF fick en man utvisad, men det märktes inte. Istället kunde man tro att det var MAIF som var en till två man mindre under långa stunder.

POSITIVT: Programbladet var mycket trevligt att titta på och i. Åtminstone för undertecknad. Flera av mina bilder fanns med, t.ex. framsidan. Det var en stolt Mors Deka, som bläddrade i bladet.

NEGATIVT: Det var alldeles för lite folk på Strandvallen. MAIF förtjänar mer och Mors Dekas bilder måste nå ut ;-)

POSITIVT: Tränare Peter Swärd ser ut att ha läget under kontroll. Han coachar laget under hela matchen och lämnar inget åt slumpen.

NEGATIVT: Kanske är det lite svårt att ta order eller förstå. Mittfältet svajar. Endast Danne är sig lik. Alltid lika stark och kämpande.

POSITIVT: Efter sex omgångar i Superettan är Mjällby AIF fortfarande obesegrade. De är de ensamma om än så länge. Hade någon påstått detta för mig i mars, hade jag nog skrattat lite. Titta bara tillbaka på vilka lag de mött hittills. HEJA!

NEGATIVT: Inte mycket! Nu ser vi fram emot kvällens drabbning mot Hammarby IF i Svenska Cupen. Vi håller tummarna för avancemang till kvartsfinalen.
Vi längtar också till söndag, då serien fortsätter med match mot Ljungskile på bortaplan. Undertecknad kommer vara på plats, om inget oförutsett händer.

Tills vi ses igen... KRAMEN!

Inga kommentarer: