lördag 17 maj 2008

Bättre sent än aldrig... flickornas match igår

Det är inte så vanligt för våra tjejer att spela kvällsmatch. Igår skulle de möta Ifö Bromölla If 1 kl 19 på Strandängen.
Det är förståeligt om de var lite trötta efter skola och lek, men de verkade taggade inför uppgiften.



Solen sken och det var som en gryta där vi stod. Man märkte knappt av en vindpust. Vilken härlig kväll!


Våra grön-vita flickor kom snabbt igång med sitt spel och satsade hårt. Mattias coatchade friskt från sidlinjen och hade hjälp av en mamma med inbytena.



Matchen var inte gammal när Emelie lyckades sätta bollen i mål. En riktig kick för flickorna. Man spelade piggt och rappt och klarade av ett fint passningsspel.


Felicia i tuff närkamp

Emma var väldigt säker i målet


Inkast av Elin


Edenryd gick till halvtidsvila med 1-0-ledning. Välbehövd paus för de hårt kämpande flickorna.




Det var nog lika tufft att stå vid sidlinjen, som att spela. Det var en spännande match. Bromölla låg på hårt och kämpande för ett kvitteringsmål, som tyvärr kom i slutet av andra halvlek.


Emmy och Emelie tampas om bollen med en Bromölla-tjej.


Målgöraren Emelie var stark


Camilla gjorde ett mycket bra jobb



Matchen slutade 1-1, men jag kan tycka att Edenryd borde vunnit. De ägde spelet stora stunder och visade prov på stark vilja och bra spel. Mycket bra jobbat, tjejer! Fortfarande obesegrade.
Nästa match är på hemmaplan i Edenryd söndagen den 25:e maj kl 10. Då möter de Ifö Bromölla If:s 2:a lag. Då hoppas jag de tar sin första seger för säsongen.
Tills vi ses igen... KRAMEN!
































2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
jättefint skrivet om våra flickor och fina bilder.Har precis visat felicia ,my och emmyapeesf sidan.De tyckte det var jättekul att se.
Kram camilla

Lena sa...

TACK Camilla! Har stora funderingar på att starta en egen sida för tjejerna och låta alla få adressen. Vi får se. KRAMEN!