fredag 30 maj 2008

Storseger! P13 MAIF - SAIK/ESK 7-2

Hövding Elofsson hade en angenäm uppgift denna soliga kväll på Strandvallen. Hans MAIF P13 tog emot SAIK/ESK - Sillhövda AIK/Eringsboda SK, tror jag minsann - och gjorde väldigt bra ifrån sig.

När undertecknad äntrade arenan, stod det redan 1-0 och snart hade Kjelle gjort sitt andra mål för dagen.

Det 3:e fixade Andreas Kjellsson på straff. Motståndarnas målvakt slängde sig åt rätt håll, men hade ändå inte en chans.

Elof & Bengan var engagerade, men behövde inte slita sitt hår. Hm... hur skulle de kunnat göra detta???

MAIF spelade fin fotboll under 1:a halvleken och hade farliga målchanser mest hela tiden. Hade de satt en bråkdel av dessa, hade slutresultatet varit tvåsiffrigt.

4-0 kom, sen reducerade SAIK/ESK till 4-1. MAIF fortsatte med 5-1 och 6-1 innan halvtidsvilan. Vilka killar!

Anton Sandberg stod över 1:a halvlek. Ett klent knä hindrade honom att spela full tid.

2:a halvlek var inte alls lika bra som den första. Kanske var man lite mätta på den redan nådda framgången...? MAIF var fortfarande starkast på plan, men de röda fick till en hel del bra målchanser.

Jens & Erik, som i vanliga fall tar hand om de yngre grabbarna i P11/12, fick ikväll sköta statistiken. Oj, oj, vilket hårt och krävande arbete!

Trots att killarna började bli trötta mot slutet, var det aldrig någon fara på taket. Mjällby höll motståndarna stången och visade var skåpet ska stå.

Anton-arna, en stor och en liten, väntar på att få komma ut på plan.

Efter allt gapande blir man törstig. Vad har du i flaskan, Elof?

Upp igen!

Jag känner inte killarna i laget alls, så jag kan inte namnge så många av dem. Jag ämnar dock ta reda på mer om dem framöver. Träningskoll kommer när ni minsta anar det =)
Överlag, trots det lite trögarespelet i andra halvlek, var det en mycket trevlig match att se. Den gav mersmak och jag kommer garanterat se fler med dessa pigga killar. Vem vet.., några av dem kommer kanske ta klivet upp i Juniorlaget och sen A-laget?

GRATTIS killar, till 7-2-segern ikväll! Ni gjorde ett jättebra jobb.