söndag 31 augusti 2008

Första förlusten: 21/8 Åhus IF - Edenryds IF 1-0


Det är bara att bita ihop och kämpa tjejer. Att det är en kvällsmatch ska inte göra någon skillnad. Det får vi stå ut med, nu när ni har visat hur duktiga ni är och hamnat i A-serien. Det blir en del körande långt iväg, men det tar vi. I dag var det dags att konfrontera Åhus-tjejerna på deras hemmamark. De är svårslagna, det vet vi, men vi ska göra allt vi kan för att rubba dem.





Det var en solig och ganska skön kväll på Åhus IP. Vi hade svårt att hitta en vattenkran att fylla våra flaskor från, men till slut fick vi hjälp. Tjejerna var något trötta efter skoldag och lek, men märkbart taggade. I våras spelade vi 0-0 mot dessa duktiga Åhus-flickor. Vi ville ju göra ett minst lika bra resultat idag.






Pga att båda lagen spelar i samma färg på tröjorna, så fick våra tjejer ha gula västar på sig. Det var nog något förvirrande, men de klarade de galant. Alla kämpade och gjorde sitt allra bästa, precis som vanligt.










Det gick inte riktigt vägen denna gången. Åhus-flickorna vann med knappa 1-0, som de faktiskt fick kämpa sig till. I sanningens namn var de det starkare laget, men Edenryd är svårslagna och de är fortfarande de enda som lyckats rubba Åhus så markant. De helgröna brukar vinna med mycket större målskillnad. Vi har en stark backlinje, som verkligen gjorde nytta idag. Det var lite svårare att producera framåt, men alla var jätteduktiga.
Bra gjort, våra underbara flickor! För varje vinst man tar, så kommer man allt närmre en förlust. Nu är den här och vinsterna kan börja ramla in igen, eller hur.
Tills vi ses igen... KRAMEN!


















Inga kommentarer: