söndag 3 augusti 2008

Välbehövlig seger

Bättre sent än aldrig... Nu kommer äntligen bilderna från tisdagens match mellan MAIF och IF Brommapojkarna. Jag hade inte världens bästa plats på läktaren. Därför blev det inte så många bra bilder denna gången. Håll till godo av de som blev.

Mjällby spelade bättre än på länge, men det fanns fortfarande mer att önska. Eken och Sasa som hjälptes åt på topp, hade båda flera kanonchanser under första halvleken, men inget mål kom. Frustrerande för dem och för oss i publiken.
Bäst på plan idag var Wille och Robledo, våra förträffliga backar. Hela backlinjen gjorde mycket bra ifrån sig, med undantag för Ivan. Han, som vanligtvis brukar vara helt intakt, hade idag en ganska jobbig dag. Det var inte mycket som stämde under första halvan av matchen. Dock repade sig hans spel ju längre matchen led.


Gult kort till en Stockholmare.



Det var varmt och skönt på Strandvallen, denna kväll i slutet av juli. Enligt kansliet hade 3139 personer slutit upp för att se matchen, men det kändes som många fler. Hur som helst var det rekord för säsongen.




I 62a minuten kom så det förlösande målet. Förlösande för laget och förlösande för Sasa, som haft måltorka ganska länge. Många har tvivlat på hans existens i MAIF. Mycket skönt för honom att få sätta bollen i mål. Mycket skönt för MAIF att ämna ut poängen mot BP.





Ytterligare 3 poäng till samlingen och i ett dygn fick Mjällby AIF ligga på en tredje plats i serietabellen. Dagen efter tog Örgryte ännu en seger och gick om igen. Tyvärr!
Nu har MAIF fått "tillökning". Inte bara genom Willes lille son (GRATTIS!!!), utan av fd skyttekungen Niklas Skoog. Det kan väl bara vara positivt, kan man hoppas. Niklas är gammal kompis till Asper, sen deras gemensamma tid i MFF. Niklas har även rutin och vilja att vinna. Han tackade nej till både L-BOIS och LB07, för att han ville till en klubb som strävar uppåt. Det låter mycket positivt. Välkommen till klubben, Niklas!
Imorgon ska MAIF gästa Väsby United, så det blir en nervös stund vid datorn och live-scoren. Jag hoppas någon web-radio-kanal sänder...
Tills vi ses igen... KRAMEN!










Inga kommentarer: