söndag 31 augusti 2008

Ännu en miss för Osby

Idag gästades Östersjövallen & Edenryds IFs F10 av IFK Osby II, som ställde upp med ett lag komponerat att flera spelare som dubblar i deras första lag också. Det lag som våra flickor slog så vackert förra lördagen. Reglerna säger att man får göra så, så det är bara att godta. Vilken tur att det inte spelade någon roll i det här fallet... =)


Kamilla, en av lagets 97:or och som fick stå över dagens match, allt enligt reglerna, trodde på vinst för sina kompisar.



Fanny var tillbaka i laget igen, brunbränd och grann. Den stackars tösen hade varit tvungen att följa med familjen till Medelhavet...




Matchen var inte gammal när det klart och tydligt framgick vilka som roffade åt sig makten på plan. Våra grönvita tjejer härskade! De spelar hur bra som helst och snart hade de markerat på riktigt, genom att ta ledningen.
Vicky satte 1-0. Snyggt!


Lagets trogna anhängare hade inte mycket att oroa sig för idag. Snart ledde "vi" med 2-0 genom Fannys vilja i Osbys straffområde. Bollen skulle in.





Emmy C är ettrig som en mygga. Finns överallt.



Teckenstorlek
Klara, en av backklipporna, släpper inte mycket förbi sig. En riktig kämpe.




Håkan & Mattias lämnar inget åt slumpen. Minutiöst har de planerat varje steg tjejerna ska ta. Allt är programmerat...
Nej, jag bara skojar. Mycket lek och en lagom portion allvar är deras melodi. Tjejerna mår bra i deras trygga "vård".
Idag hade Mattias hand om coachningen och Håkan skötte bytena. Alla fick lika mycket tid på plan och alla gav allt för laget.


Avbytarbänken.



Vicky har ett superskott. Hon fick, som vanligt, förtroendet att lägga frisparkarna. Denna gick rakt i måååååål. 3-0 var ett faktum.



Den lilla pausen mellan halvlekarna blev glad och uppsluppen. Mycket prat om diverse föräldraförströelse den senaste tiden... ;-)



Stefan Ekstrand, med båda fötterna på jorden.





Annie sköter inkasten.




Andra halvleken blev mållös, men inte tråkig. Edenryd fortsatte att styra och ställa. Osby hade inte många chanser på mål. Med Emma som mänsklig vägg, behöver man inte bekymra sig. Nollan stod sig.





Tre blondiner på väg att bytas in.




Emma B, ännu en trygg back.




Ina kämpar och vinner kampen om bollen.



Vicky har blivit smittad av Felicia. Någon som förstår...?


Ja, vad kan man säga? De är underbara, vårt vinnande gäng. Ännu en skalp tagen och tre friska, härliga poäng lagda till samlingen. Edenryd ligger på andra plats i den tuffa serien. Endast Åhus är helt obesegrade hittills. Om tre veckor kommer de till Östersjövallen. Då ska vi ta revansch. Eller hur???!!!!



Bättre lycka nästa gång, Osby. Dock inte mot Edenryd. Det kan jag nästan lova.


GRATTIS TJEJER! Bra gjort!


Målgörare; Victoria & Fanny.
På torsdag kväll bär det av till Lönsboda. Kom taggade, tjejer! Fler poäng ska hämtas.
Tills vi ses igen... KRAMEN!
































1 kommentar:

Anonym sa...

Hej ! Åh vad jag har längtat efter dessa inläggen :-D, jättekul att läsa om våra tjejer och de blir så stolta när du skriver så bra om dem.

Kramar till dig ! Lotta