söndag 2 maj 2010

En liten träningskoll - inför hemmamatchen mot IFK Göteborg








Efter torsdagens förlust på Stockholms Stadion, stannade MAIF som planerat i Kongliga Hufvudstaden till fredagen och hann med ett träningspass där innan flygfärden hem. Lördagen var träningsledig och idag, söndag, var grabbarna åter i farten på Strandvallen.
Craig Hendersson syntes inte till, helst förståeligt, pga sin långdragna skada.
Wille är åter i bollträning med laget, men när "matchen" kom igång, klev han åt sidan och ägnade sig åt rehab igen. Han säger själv att det känns bra, men de vill ta det säkra före det osäkra innan han matchas helt igen.
El Kabir var krasslig och fanns inte på plats. Det spelade ju ingen roll, då han är avstängd i morgondagens batalj, pga sin utvisning efter bytet i matchen mot Djurgården.
Ivan är på benen. Det såg riktigt otäckt ut, den där smällen mellan honom och Asper i torsdags. Han spottade blod och himlade med ögonen. Tack och lov var det inte så allvarligt. Han har ont i bröstkorgen, där han tog emot en rejäl smäll i krocken. Det bör gå över inom kort.
Simon S är utlånad till Nosaby IF, som abrupt var i behov av en målvakt, då deras Jörgen Bengtsson blev långtidsskadad. På plats idag fanns juniormålvakten, vars namn jag glömt för stunden. Ett utmärkt tillfälle för honom att drillas med "de stora grabbarna".
Peter Gitselov åkte på en rejäl smäll i DIF-matchen. Han bars ut på bår. Enligt uppgift ser det inte så farligt ut, utan dagens frånvaro berodde på en kraftig förkylning.
Juan är tillbaka efter avstängningen och var sitt vanliga glada, positiva jag. Alla lag borde ha en Juan Robledo. Alla länder borde ha en Juan Robledo. Tänk var mycket roligare och gladare allt skulle vara då.
Nu hoppas vi de gulsvarta killarna skickar alla änglar till trädtopparna imorgon. En ny trepoängare skulle sitta väldigt fint.
Tills vi ses igen... KRAMEN!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fina bilder, men bildtexterna (de som är inne i bilden) är lite svåra att se.

Anonym sa...

Härligt att du är igång igen! Alltid lika roligt att kolla på dina bilder o läsa kommentarerna till!

Lena sa...

Hej vänner! Tack för att ni ger feedback.

Alla bilder, eller de flesta i alla fall, är klickbara, dvs om man klickar på dem, förstoras de. Då går det lättare att se texter mm.

Att jag skriver i bilden, är av två anledningar. Dels har man i mail till mig uttryckt att det är roligt att läsa. Dels är det för att hindra bilderna från att bli stulna. Jag hoppas ni inte misstycker. Det är ju ett stort jobb det här, och jag får inte en krona i betalt. Jag gör detta i ren glädje och kärlek för MAIF.

KRAMEN!