tisdag 11 maj 2010

MAIF rustar för folkfest


På lördag, 15/5, är det dags för sista hemmamatchen före sommaruppehållet. MAIF, som ligger 4:a i Allsvenskan, tar emot serietvåan Malmö FF. Vi hoppas på vackert väder, mycket folk och en kanonbra fotbollsmatch.


För att göra hela tillställningen till en riktig folkfest, öppnas grindarna redan kl 13, då det bjuds på en försmak av Sweden Rock Festival, Killebomfestivalen, Östersjöfestivalen och Hällevik Tradjazzfestival. Representanter från respektive festival finns på plats och bjuder på underhållning, tävlingar, överraskningar och spännande aktiviteter för stora och små.


För att underlätta framkomst, rekommenderas samåkning och parkering på alternativa platser. Det går bussar från Karlshamn resp Sölvesborg till priset 50 resp 40 kr (kaffe/läsk & bulle). Mer info om tider och hållplatser finns på maifs hemsida och Bergkvara Buss.


Eftersom denna drabbning är säsongens sista på denna gräsplan, finns det möjlighet att, efter matchen, köpa en annorlunda souvenir. För en hundring är en grästuva från A-planen din. I sommar ska hela planen beläggas med värmeslingor och nytt friskt gräs. Ta chansen och köp en bit av MAIFs härliga matta.


Mjällby AIF med alla dess medarbetare önskar alla välkomna till en härlig folkfest. Tillsammans ska vi visa hela landet var skåpet ska stå. Välkomna!


Tills vi ses igen... KRAMEN!

Inga kommentarer: